0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Zvezda u Gračanici 9.maja!

Objavljeno: 01.05.18 u 14:25

Lepa vest za sve Zvezdaše sa juga Srbije – Crvena zvezda će i ovog proleća posetiti Kosovo i Metohiju.

Crvena zvezda će 9. maja posetiti Gračanicu gde će odigrati prijateljsku utakmicu u sportskom centru „Dragan Džajić“ sa istoimenim klubom. Karte za ovu utakmicu već se nalaze u prodaji, a sav prihod namenjen je pedijatriji, odnosno porodilištu bolnice u Gračanici u kojima se rađa mnogo dece, a uslovi su veoma loši.

Zvezda će gostovanje južnoj srpskoj pokrajini iskoristiti za početak proslave nedavno osvojene titule. Naime, prva prava proslava biće organizovana upravo u Gračanici, potom se „slavlje“ seli u Novi Sad, a vrhunac Zvezdinog slavlja zakazan je za poslednje prvenstveno kolo kada će Crvena zvezda na svom stadionu dočekati Voždovac.

Ovo će biti četvrto uzastopno gostovanje Crvene zvezde južnoj srpskoj pokrajini. Svakog proleća, počevši od 2015. godine, naš klub je obradovao svoje navijače na Kosovu i Metohiji i prilikom svake posete našoj delegaciji je priređen fenomenalan doček. Nema dileme da će tako biti i ovoga puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter