0
Košarka

FOTO: nba.com

LEBRON DŽEJMS: Hoćete da bacim saigrače pod autobus? (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.18 u 13:50

Klivlend Kavalirsima nikako ne ide u plej-ofu, dueli sa Indijanom su veoma neizvesni, sinoć su prokockali 17 poena prednosti i gube u seriji sa 2:1.

Vicešampioni NBA lige noćas su izgubili drugi meč od Pejsersa i sada gube sa 2:1, pa je pritisak sve veći na Lebrona Džejmsa i drugove.

Popularni ‘kralj’ je odigrao sjajan meč sa 28 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali nije imao adekvatnu podršku, pa je Indijana predvođena Bojanom Bogdanovićem (30 poena) slavila sa 92:90.

Džejms je bio prilično nervozan jer je njegov tim vodio sa 17 razlike, a on nije izlazio sa parketa i umarao se sve više, toliko da je Indijana uspela da preokrene i slavi trijumf.

Posebno se iznervirao kada je razgovarao sa novinarima posle meča u Indijanapolisu.

– Šta vi ljudi tražite? Da li mislite da ću da bacim saigrače pod autobus? Ne, neću to da uradim. Samo moraju da igraju bolje, uključujući i mene. Imao sam šest izgubljenih lopti večeras. Bio sam očajan u trećoj četvrtini, nisam mogao da pogodim. Da sam tada povukao neke bolje poteze ne bismo prokockali prednost. Znamo da moramo da igramo bolje kao kolektiv – rekao je Džejms posle poraza u trećem meču.

(Izvor: youtube / MLG Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter