0
Evropske lige

SPREMA SE SENZACIONALNI TRANSFER: Liverpul prvi put nakon više od pola veka dovodi igrača iz Mančester Junajteda?

Objavljeno: 09.04.18 u 16:05

Prošlo je tačno 54 godine od kako je poslednji put jedan fudbaler Mančester Junajteda prešao na „Enfild“, ali izgleda da bi ove mogli da dobijemo novog „preletača“.

Naime, kako prenosi francuski „L’ekip“ vezista „crvenih đavola’ Maruan Felaini, kome na leto ističe ugovor sa Junajtedom, preći će na kraju sezone u redove Liverpula.

Ovaj transfer nije toliko senzacionalan zbog imena fudbalera, koliko zbog činjenice da je Felaini tokom karijere nastupao za dva najomraženija kluba navijača „redsa“ Everton i Mančester Junajted.

Takođe belgijski reprezentativac bi ukoliko do ovo posla zaista dođe postao prvi igrač koji je sa „Old Traforda“ prešao na „Enfild“ nakon Fila Čiznala, koji je ovaj korak napravio 1964. godine.

Prema navodima pomenutog lista Liverpul je vezisti već poslao nacrt trogodišnjeg ugovora, što je naljutilo trenera Mančestera Žozea Murinja koji vrlo ceni kvalitete Felainija.

Zanimljivo bi bilo videti kako bi navijači „redsa“ prihvatili Belgijanca s obzirom na njegovu prošlost.

Maruan Felaini u Junajted je stigao 2013. godine iz Evertona, a navodno su za njegove usluge zainteresovani još i Pari Sen Žermen, Monako i Bešiktaš, kao i pojedini kineski klubovi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter