0
Evropske lige

DAN KASNIJE ‘URAGAN’ NA INTERNETU: Vezista Mančester junajteda pljunuo na grb Sitija! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.18 u 00:21

Tek dan nakon odigranog velikog mančesterskog derbija isplivao je ovaj snimak koji pokazuje da je Andre Erera pljunuo na grb ‘građana’. Da li namerno ili slučajno?

Andre Erera odigrao je juče na ‘Etihadu’ jedan od svojih najboljih mečeva za ‘crvene đavole’, a o njegovoj asistenciji za prvi gol Pola Pogbe i Mančester junajteda još dugo će se pričati.

Gosti sa Old traforda napravili su šokantan preokret i od 0:2 stigli do 3:2 na gostujućem terenu protiv budućeg šampiona Engleske, a upravo Erera je bio na meti navijača ‘građana’ pri kraju meča kada je odugovlačio i ‘krao’ vreme.

Međutim, sve bi na tome ostalo da Španac po izlasku sa terena nije pljunuo na veliki grb Sitija pored aut linije, što svakako nije promaklo oku kamere.

Zbog toga je, naravno, podelio Mančester i mišljenja pobednika su da je zbog toga zaslužio novi petogodišnji ugovor, dok oni manje srećniji smatraju da bi FA Engleske čak trebalo da ga kazni zbog ovoga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter