0
Evropske lige

NEVEROVATNA PRIČA: Javio se Piter Krauč direktno iz Engleske, hoće da pomogne srpskoj deci! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.18 u 10:58

Iskusni engleski fudbaler je još jednom dokazao svoju veličinu, onu koja se ne meri u santimetrima.

Posle ove akcije, Piter Krauč će svakako prigrabiti još više simpatija srpske javnosti.

Humanitarna organizacija ‘Zajedno za život’ i njen osnivač Jovan Simić pokrenuli su još jednu u nizu dobrotvornu akciju, ponovo je u pitanju humanitarna, internet aukcija dresa, ali daleko da se radi u uobičajnoj priči.

Naime, zahvaljujući kompaniji Nordeus, ovoga puta se u akciju poznatog domaćeg humanitarca uključio ni manje, ni više već Stouk Siti, odnosno jedna od prvih zvezda te ekipe i svakako među poznatijim fudbalerima sa Ostrva, Piter Krauč.

Visoki fudbaler je poslao video poruku srpskoj javnosti zajedno sa potpisanim dresom njega i njegovih saigrača iz Stouka, uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan.

Pomenuti dres u narednih pet dana možete kupiti KLIKOM OVDE.

FOTO: ZAJEDNO ZA ŽIVOT

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu, kao I njihovim roditeljima. Humanitarnu organizaciju ‘Zajedno za život’ osnovao je Jovan Simić, u javnosti poznat po brojnim humanitarnim akcijama za lečenje dece kao što su aukcije dresova, Sportski Bazari I humanitarne utakmice.

– Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja, rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.


(Izvor: YouTube/Zajedno za život)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter