0
Evropske lige

MURINJO NAPRAVIO SPISAK: Pogba ide, Matić bi mogao da dobije trojicu novih saigrača, a kandidata je pet…

Objavljeno: 25.03.18 u 17:42

Britanski mediji uveliko pišu da se sprema renoviranje tima na Old Trafordu, a jedno ime na izlaznim vratima je začudilo mnoge.

Naravno, nije reč o Nemanji Matiću. Naime, kako prenose mediji na ‘ostrvu’, Žoze Murinjo je napravio spisak prioriteta u letnjem prelaznom roku, a da bi se on ostvario potrebno je da pojedini igrači napuste ‘Teatar snova’.

Najveće iznenađenje na spisku za ‘odstrel’ je Pol Pogba. Naime, Francuz ima očajnu sezonu za sobom, te u upravi ‘crvenih đavola’ ne žele da ga zadrže. Potencijalne zamene, to jest prve želje su Toni Kors i Rafael Varan. Nemac bi zamenio Pogbu, dok bi Francuz bio zadužen da cementira odbranu Mančestera.

Ukoliko ova dva fudbalera ne dođu na Old Traford, zamene su Marko Verati i Markinjos. Takođe, Žoze Murinjo je već naciljao novog levog beka, reč je o Aleksu Sandru iz Juventusa. Pred navijačima Mančester junajteda je zanimljiva transfer pijaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter