6
Fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred prijateljski mec sa Maroko (Marocco) i Nigerija (Nigeria) from left Dusan Tadic Nikola Maksimovic Aleksandar Kolarov Aleksandar Mitrovic Stara Pazova, 20.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

REAKCIJE GOVORE SAME ZA SEBE: Pogledajte trenutak koji je navijače bacio u očaj (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.18 u 23:51

Fudbaleri Srbije poraženi su od Maroka rezultatom 2:1 u prvom od dva pripremna meča koja će odigrati u martu u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Oba gola Marokanci su postigli nakon grešaka Nikole Maksimovića, a posebno je „bolan“ bio penal kojim su Afrikanci stigli do prvog vođstva na meču.

(Youtube/ Milan Aksentijević)

Kako je potom usledilo i očajno postavljanje koje je rezultiralo drugim golom protivnika, navijači reprezentacije Srbije su iskoristili Tviter da iskažu veliko nezadovoljstvo partijom štopera Spartaka iz Moskve.

 

0
0

6 Komentara

  1. Ceo život na foru..kako misli kokeza da fudbal napredujem..ceo brodarac u reprezentacijama…ispade da je brodarac vrh..a nema nijednog trenera sa imenom i prezimenom…sve podguzne muve…zato i misle da napreduju..a u stvari tonu…ljige…pih….pih….idem ruke da operem..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter