0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Mladi fudbaleri tukli sudije, Srbija ima novog kapitena, Italijani se brutalno našalili sa Mihajlovićem

Objavljeno: 19.03.18 u 23:30

Polako ali sigurno bližimo se kraju trećeg meseca, a današnji, 19. dan marta obeležilo je nekoliko više nego interesantnih informacija.

Posle sjajne partije Nemanje Bjelice, te vesti o stepenu povrede Nenada Krstičića i izgleda novih dresova naše nacionalne selekcije, poput bombe odjeknuo je skandal iz Šapca, nakon što su fudbaleri Mačve pretukli sudije.

Blago zatišje potrajalo je do podneva, kada je na scenu stupio Aleksandar Kolarov i pokazao svoje glasovne sposobnosti, a čitana je bila i vest o promociji novog kapitena i zamenika kapitena u reprezentaciji Srbije.

Nedugo potom, nova Rikardinjova magija obišla je svet, a u smiraj dana dogodila se jedna više nego interesantna šala čija je žrtva bio Siniša Mihajlović, da bi taćno u 20.30 objavljeno da je Dinamo iz Zagreba odigrao namešten meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter