0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nakon užasnih foografija stopala, stigle informacije kad bi Krstičić mogao nazad na teren

Objavljeno: 19.03.18 u 09:51

Vezista crveno-belih je juče u prvom poluvremenu meča sa Mačvom zaradio ozbiljan udarac.

Zbog toga je Nenad Krstičić napustio igru i otišao na snimanje stopala.

Procene oko dužine pauze Nenada Krstičića su od dve do tri nedelje, ali će konačnu reč imati stručnjaci tek posle dodatnog snimanja, kada spadne otok.

Bitnu pobedu u Šapcu ostvarila je Crvena zvezda, a posle jednog duela sa igračem Mačve pred kraj prvog poluvremena povredu stopala zaradio je Nenad Krstičić, koji je odmah otišao za Beograd.

Veliki otok je očigledan mada postoji nada da nije u pitanju teža povreda i da nije došlo do naprsnuća mematatarzalne kosti. Kako saznaje HotSport vezista mora na bolovanje u narednom periodu dve do tri nedelje i očekuje se povratak na teren u aprilu.

– Samo nam ostaje da se nadamo da nema loma, a snimak treba da otkloni svaku dilemu i čim bude spao otok usledice detaljni pregledi pod nadzorom lekarskih eksperata, rekli su za HotSport u Crvenoj zvezdi.

Jesenas je zbog povrede stopala odmarao Nemanja Radonjić, a za igrače Zvezde slede tri dana odmora zbog reprezentativne pauze i svi sa nestrpljenjem čekaju rezultate za Krstičića i povratak zamenika kapitena Mičela Donalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter