0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBJAŠNJENJE: Evo šta je Alimpijević rekao o ‘šamaranju’ na tajm-autu (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.18 u 14:20

Trener Crvene zvezde pokušao je da se izvadi zbog svojih reči koje je uhvatilo oko kamere, iako on to nije želeo.

Veliku buru u javnosti, novu u srpskoj košarci, izazvao je tajm-aut Dušana Alimpijevića na meču Igokea – Crvena zvezda na kom je pretio svojim igračima Ognjenu Dobriću, Stefanu Jankoviću i Dejanu Davidovcu da će im podeliti šamare.

Dva dana posle toga, strateg crveno-belih je u izjavi za ‘SportKlub’ pokušao da objasni svoj postupak.

– Nije moj stil, da na takav način komuniciram. Naročito ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno – pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, mojeg prema njima, a onda to tražim i od njih. Ne mislim da je to bilo šta spektakularno kako se zna predstaviti – rekao je Dušan Alimpijević.

Ipak, posebno je podvukao da ima veliko poverenje u trojku koja je bila na udaru usled revolta.

– Njih trojica, kada već govorimo o mladim igračima, znaju koliko od početka sezone trošim energije kako bi oni podigli svoj igrački nivo. Želim da onog trenutka kada završimo trening znamo da smo napravili bar minimalni pomak u njihovom razvoju. Isto tako gledam i na utakmice, samo što je utakmica „živa“ igra, energija, i takve stvari se dešavaju. Naravno da tu nije postojala zla namera, više istrajnost u nekim principima i želja da se oni razbude na drugačiji način – istakao je Alimpijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter