0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GONČARENKO: Nismo imali završnicu, oslabljeni smo u revanšu

Objavljeno: 13.02.18 u 20:39

Na konferenciji za medije po završetku meča na stadionu Crvene zvezde, trener moskovskog CSKA Viktor Gončarenko je prokomentarisao svoje viđenje utakmice.

Sve će biti rešeno u revanšu, mada mi je žao jer nismo imali dobru završnicu. Odbrana je bila dobra. Dosta tenzija je bilo ispred oba gola, ali mislim da nismo dozvolili Zvezdi da nas previše ugrozi iz kontranapada.

Kada su u pitanju nastupi pojedinaca, Gončarenko je istakao da je većim delom zadovoljan nastupom Konstantina Kučajeva, koji je imao par grešaka:

– Možda je mogao i neko drugi da igra… Grešio je u odbrani, ali uglavnom je bio dobar. 

U revanšu će CSKA biti znatno oslabljen:

– Golovin je dobio žuti karton i propustiće revanš. Njegov izostanak će biti problem jer je jedan od lidera tima, ali teško je sačuvati se kartona, pa ćemo pokušati da pronađemo zamenu. Kod faula je pokušao da stigne do lopte, dodao je Gončarenko.

Za kraj, Gončarenko je rekao i šta očekuje od meča u Moskvi:

Uzevši u obzir mečeve u Ligi Evrope, Zvezda itekako zna da se brani, a protiv Sparte i Krasnodara pokazali su da mogu i da napadnu. Verujem da će igrati kao poslednjih dvadesetak minuta danas. Što se CSKA tiče, moramo da budemo oštriji pred njihovim golom, zaključio je Gončarenko.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Mirko Marković

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter