0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILAN KULJIĆ, TRENER BRODARCA: Imali smo mnogo grešaka, presudio nedostatak utakmica

Objavljeno: 07.02.18 u 21:50

Fudbaleri Brodarca poraženi su od Mančester Junajteda u plej-ofu Lige šampiona za mlade ekipe rezultatom 2:0, a nakon završetka meča na konferenciji za medije trener Milan Kuljić rekao je da je samo učešće u ovoj fazi Lige šampiona za Brodarac bila velika čast.

Veliki broj individualnih grešaka zbog nedostatka utakmica je uticao na rezultat. Oni su u sred takmičenja, mi smo do sada odigrali tri pripremne utakmice. Ponosan sam jer smo do kraja meča pokušavali da postignemo gol, istakao je Kuljić na početku konferencije.

Potom je dodao da je ovaj duel izuzetno značajan za njegovu ekipu:

Čast nam je jer smo igrali protiv tako velikog i renomiranog protivnika. Srbija i Beograd nisu imali prilike da vide tako veliki tim u tom uzrastu do sad. A ovaj tim Mančester Junajteda je skup internacionalaca. Bio je pravi spektakl.

Na kraju, prokomentarisao je i sastav protivnika:

Imaju više iskustva, bez sumnje. Mi smo do sad u ovom sastavu odigrali pet mečeva, uključujući današnju. Pri tom, ne možemo zbog propisa da računamo u domaćem šampionatu na igrače rođene 1998. godine, za razliku od Junajteda. Žao mi je što su prvi šut iskoristili, što nismo dali gol, jer bi bilo zanimljivo videti kako bi se ponašali i oni, ali i mi. Mislim da je od njihovih 11 igrača koji su započeli utakmicu pet ili šest igralo pre nekoliko dana za tim Junajteda do 23 godine protiv Totenhema, zaključio je mladi šef struke Brodarca.

Na konferenciji za medije nije bilo predstavnika engleskog tima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter