0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽOC O ŠAMARU MAHMUTOGLUU: Postupam prema njima kao otac prema deci!

Objavljeno: 29.01.18 u 15:31

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović oglasio se povodom incidenta u kom je ošamario svog igrača Meliha Mahmutoglua tokom tajm-auta.

Taj detalj brzo je obišao svet, a sprski stručnjak se tim povodom danas oglasio i objasnio cilj ‘ćuške’ koju je Melih Mahmutoglu dobio tokom meča protiv Banvita, koji je Fenerbahče izgubio.

– Imam poseban odnos sa svojim igračima i sve ih volim. Melih je kapiten mog tima i nisam ga menjao godinama, radim sa njim. To je blia rekacija u želji da ih probudim, opustili su se. To je tako trebalo vrednovati. Igrači su kasnije odreagovali na moj potez. Moj pristup prema njima je kao oca prema deci. Ne razumem zbog čega su mediji ovako odreagovali. Niko u klubu ovu rekaciju nije shvatio drugačije. Ne mogu da kontrolišem šta će misliti ljudi spolja. Međutim, mi idemo dalje, nastaićemo vredno da radimo – rekao je Željko Obradović.

Evo kako je popularni Žoc juče ošamario Meliha Mahmutoglua:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter