6
Evroliga

FOTO: Twitter/Printscreen

TURCI U ŠOKU: Željko Obradović ošamario Mahmutoglua (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.18 u 19:03

U Superligi Turske Fenerbahče je kao gost poražen od Banvita 63:61, a meč je obeležio incident pred sam kraj.

Naime, srpski stručnjak i najtrofejniji evropski trener Željko Obradović izgubio je živce i primenio nepopularne metode u pokušaju da probudi svoje igrače. Nezadovoljan partijom Meliha Mahmutoglua, Žoc je turskog reprezentativca ošamario, što su snimile kamere.

Podsetimo, pre sedam dana srpski stručnjak je već uzeo na zub Mahmutoglua i tada je vikao na njega.

0
0

6 Komentara

  1. Previse sebi dozvoljavaju, kad slava udari u glavu, ljudi umisle da su nesto, slave je dostojan SAMO BOG JEDINI, ljudska pravednost je kao prljave haljine, neka se izvine u protivnom je isprljao svoje lice i lice srbije, tako se ne postupa bez obzira koji se posao radi, sport ili drugo, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je ovo šamar, onda sam ja Petar Pan… ovo je, bre najobičnija ćuškica u stilu – „PROBUDI SE MOMČE, IGRAŠ KOŠARKU A NE KLIKERE!“. Pravi se senzacija i drama od gluposti. Željko je najbolji u poslu kojim se bavi, i nije doveden u klub da bi mazio igrače i da bi im pevao uspavanke, nego da osvaja trofeje. Plaćen je toliko da su mu sve metofde dozvoljene, a ni ti igrači ne igraju za siću. Ako si već plaćen do neba, onda neko treba da te natera da zaradiš te pare, pa makar to bilo i ćuškama!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma,dajte….. nije to samar, to je cisto malo da gaprodrma i uozbilji, da ukapira stvar. Zna sedobro sta je samar,ovo je samo malo ,kako da nazovem to, ostrije prodrmavanjerukom po licu. Kakva crna samarcina?
    Uverensam da je vec sve OK,bitan je odnos izmedju doticnih osoba, izmedju je postovanje i poverenje, veliko razumevanje.
    Ali, i pored toga sto ovo sve kazem, nemislim da je Zoc trebao da ovo uradi, nije to nacin“budjenja“ igraca. Veliki treneri su bas veliki sto sebi dozvoljavaju ostriji kurs. Ima mnogo primera za to.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma idii.. ja mislio osamario ga krvnicki, ovo je cisto da se malo probudi. Setite se samo da je Dule davio i samarao Bogdanovica pa kakav je na kraju igrac ispao Bogdan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter