0
Ostali sportovi

Split, 120118. Spaladium Arena. Europsko prvenstvo u rukometu 2018. Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija. Na fotografiji:Nenadic, Petar, Gojun, Jakov. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

TEŠKO PODNELI NEUSPEH: Huligani demolirali kuću hrvatskom reprezentativcu nakon poraza od Francuske!

Objavljeno: 25.01.18 u 16:35

Nakon štokantnog poraza od „trikolora“, kojim su Hrvati ostali bez šanse za medalju na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini, došlo je do napada na kuću Mirka Alilovića.

Reprezentativni golman „kockastih“ doživeo je izuzetno neprijatnu situaciju, kada je grupa huligana kamenovala njegovu kuću na Rabu, očigledno ga smatrajući za jednog od krivaca za neuspeh.

Nakon  napada na njihov dom, preko svog „Fejsbuk“ profila se oglasila i Alilovićeva supruga, Iva, koja je otkrila da je ovom prilikom pričinjena velika materijalna šteta.

– Sinoć nakon utakmice neko mi porazbio prozore, vitraž staklo, krov, kamenjem po kući na Rabu. Ima dosta toga slomljenog i razbijenog, napravio nam je veliku štetu. Imam dosta vas sa Raba, da li je iko išta čuo, da li iko išta zna – napisala je Iva Alilović.

Ona je poručila da njen suprug Mirko više neće igrati za reprezentaciju nakon ovog događaja.

– Ja proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju. Ovo mu je poslednji put – poručila je Iva Alilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter