0
Evropske lige

FOTO: Motherwell

OVAKAV ‘ŠAMAR’ SAMO BRITANCI MOGU DA ‘ZALEPE’: Brutalno, bez srca i milosti – savršen odgovor Mančester Junajtedu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.18 u 21:00

Ukoliko ste se pitali šta povezuje jednog od najplaćenijih fudbalera na svetu i bivšeg fudbalera Bristola, pročitaćete u narednim redovima. Ukoliko niste, iskreno, nismo ni mi… Bar ne dok ova genijalnost nije ugledala svetlost dana.

Kada je Aleksis Sančez potpisao ugovor sa Mančester Junajtedom, usledila je jedna od najzanimljivijih promocija u modernom fudbalu.

To su sa pažnjom pratili Škoti, tačnije ljudi iz marketing odeljenja Madervela, pa je usledila podjednako zanimljiva promocija njihovog velikog pojačanja u vidu Pitera Hartlija, doskorašnjeg pozajmljenog fudbalera Blekpula koji je potpisao ugovor do 2020. godine sa škotskim klubom.

Doduše, verzija Madervela, za razliku od originalne Junajtedove, odiše sarkazmom, što i nije iznenađenje, s obzirom na to da klubovi širom sveta gube trku sa svetskim bogatašima, pa im preostaju ove sitne pobede van terena kako bi, bar za trenutak, skrenuli pažnju sa dubine džepa na fudbalski teren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter