0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DOSTA TRČANJA, SAD MALO LOPTE: Čuka igra prvi kontrolni meč

Objavljeno: 19.01.18 u 14:15

Fudbaleri Čukaričkog odigraće sutra prvu kontrolnu utakmicu ove godine. Sastaće se sa ekipom Bačke od 13 časova na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi cignaliji (iza restorana „Jezero“).

Igrači i stručni štab vratili su se na Banovo brdo 9. januara sa zimske pauze i posle svakodnevih najčešće duplih treninga vreme je za prvu kontrolu. Podsećamo da je praksa na pripremnim utakmicama da ekipa u prvom i drugom delu igre nastupi u različitim sastavima kako bi svi igrači dobili šansu. Tokom sutrašnjeg prijateljskog susreta, prema planu,fudbaleri Čukaričkog nosiće najsavremenije trekere koji su nedavno stigli u naš klub, pa je jasno da stručni štab Nenada Lalatovića ništa ne prepušta slučaju.

Sledeći prijateljski susreti planirani su za 24. januar protiv Bečeja, pa tri dana kasnije protiv Baska na istom terenu na Adi ciganliji od 13 časova.

Ekipa se od 28. januara premešta na dvonedeljne pripreme na Kipar gde je planirano odigravanje šest utakmica, a novina je da putuju i omladinci Čukaričkog koji će odigrati četiri meča. Prvotimci i mlađa selekcija biće stacionirani u Limasolu u različitim hotelima i prema rečima Lalatovića velika je privilegija što će na licu mesta imati uvid u rad Čukinih omladinaca pa je moguće rotiranje igrača tokom utakmica i treninga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter