4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZAMENA ZA MILERA: Ova dva košarkaša menjaju Amerikanca u Partizanu?

Objavljeno: 13.01.18 u 00:21

Patrik Miler, po svemu sudeći, nije više košarkaš Partizana, a uprava crno-belih namerava da dovede zamenu za njega.

Kako prenosi portal „Sportska centrala„, u narednom periodu novi košarkaši Partizana mogli bi da postanu Ksavijer Tejms ili Domingez Barnet.

Tejms je poznatiji ljubiteljima košarke iz Srbije, pošto je prošle sezone nosio dres MZT-a iz Skoplja. Letos je pojačao ekipu Bnei Hercliju iz Izraela, ali se tamo nije zadržao, nakon čega je prešao u grčku Trikalu, sa kojom ima otvoreni ugovor.

Druga opcija je Dominez Barnet, 25-godišnji košarkaš koji nastupa za Pardubice iz Češke, uz 22,3 poena po meču. Sa ovom ekipom je nastupao u kvalifikacijama za FIBA Evropa kup, gde je beležio 18,7 poena po meču, igra na pozicijama jedan i dva.

 

0
0

4 Komentara

  1. milane mislim da gresis imali smo mi zlo nad glavom kada ste sistematski gasili zvezdu vi imali ogromnu finansijsku pomoc,pomoc sa strane za titule a sada kada se i vama pomaze vi govorite da ste u podredjenom polozaju a ja bih voleo da vam se vrati makar delic onog sto je nas zadesilo

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuveni Bnei Harcliju iz Izraela, Trikala iz Grcke ili Pardubice iz Ceske su timovi iz kojih Partizan kupuje igrace koji nisu zadovoljili visoke prohteve istih timova, dok zvezda kupuje igrace od Olimpijakosa, Makabija, Reala… ali njima drzava nista ne pomaze 🙂 nismo isti i nikada necemo biti!!!! Procice i ovo zlo!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter