0
Evropske lige

12.11.16 - Wales v Serbia, FIFA World Cup Qualifier 2018 - Nikola Maksimovic of Serbia holds off Hal Robson-Kanu of Wales

GDE ĆE SRBIN: Maksimović skupoceni višak u Napulju, odlazi u Bundesligu?

Objavljeno: 13.01.18 u 17:10

Nekoliko ponuda je već odbio srpski reprezentativac, mahom iz manjih klubova u Italiji.

Trener Napolija i definitivno ne računa na srpskog defanzivca Nikolu Maksimovića koji će minutažu pred Mundijal morati da potraži u nekoj drugoj sredini.

Mala minutaža u sezoni pred Svetsko prvenstvo je ono što svaki potencijalni reprezentativac želi da izbegne. Mauricio Sari ne daju prostor Srbinu, te će već ove zime Maksimović morati da se preseli kako ne bi rizikovao svoje mesto u nacionalnom timu.

Sa druge strane, čelni ljudi kluba iz Napulja ne planiraju da se prelako odreknu igraća plaćenog 20 miliona evra, te je najbolje rešenje u ovom momentu pozajmica. Italijanski mediji pišu da je sam fudbaler već odbio tri ponude, a kako oni navode reč je o Sasuolu, Bolonji i Viljarealu.

Agent fudbalera, Falji Ramadani, njegov budući klub pokušava da pronađe u Nemačkoj, odnosno Bundesligi, za šta najrealnije šanse postoje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter