0
Evropske lige

BIĆE ŽESTOKO: Konte poručio Murinju: ‘Raspravićemo sve u sami u sobi’

Objavljeno: 06.01.18 u 23:43

Odavno je poznato da ne cvetaju ruže na relaciji Antonio Konte – Žoze Murinjo.

Još jednom se poslednjim izjavama rasplamsala vatra među menadžerima u Premijer ligi.

Ovoga puta je lopta na strani italijanskog stručnjaka koji nije bio uopšte blagonaklon prema svom kolegi. Trener Čelsija je proučio Murinju da će sve svoje probleme rešiti lice u lice, kada budu sami.

– Kada pričaš takve stvari o kolegi, mali si čovek. Bio je mali, i sada je i biće, to svi znaju, dovoljno je pogledati kako se ponašao kroz karijeru. Ali, sve što imam raspraviću u sobi sam sa Murinjom, malim čovekom, kada budemo igrali jedan protiv drugog, rekao je Konte.

Sve je počelo tako što je u jednoj od izjava Žoze Murinjo rekao kako je Konte, međuostalom, tokom svoje karijere čak i nameštao utakmice, pa je Konte burno odreagovao danas.

– Sećate se kako je ismevao Ranijerija, šta je sve pričao za čoveka, lagao kako ne zna engleski posle pet godina na ostrvu, a onda kada su smenili Ranijerija u Lesteru, nosio je dres sa njegovim imenom. Eto, o kakvom čoveku pričamo, dodao je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter