0
Evropske lige

U VELIKIM PROBLEMIMA: Bivši reprezentativac Španije se pominjao za Partizan, otišao u Alaves, a sada…

Objavljeno: 04.01.18 u 12:19

Sada sigurno žali što nije odabrao neku drugu sredinu umesto tima iz Vitorije.

Deportivo Alaves je trenutno prvi iznad zone ispadanja u Primeri i to sa istim brojem bodova kao La Korunja koja je 18. od 20 ekipa u Španiji.

Gotovo da svi igrači ove ekipe imaju bled učinak, a pogotovo kada je reč o novajlijama. Letos je u Alaves stigao Bojan Krkić koji je imao dosta ponuda prošlog prelaznog roka, uključujući i interesovanje šampiona Srbije, ali je ipak odabrao nešto bogatiju sredinu.

Krkić se pri povratku u Španiju nije snašao i nije zadovoljio čelne ljude Alavesa. Bez gola i asistencije u polusezoni, gotovo da ništa bitno nije uradio nekadašnji španski reprezentativac, te je Alaves procenio da Krkićevo prisustvo u toj ekipi nije neophodno.

Tim iz Primere želi da prekine pozajmicu Krkića, a kako je nekadašnji igrač Barselone u ovoj sezoni već igrao za Stouk, prema pravilima FIFA jedino za taj klub i Alaves može da igra do kraja sezone. Nova pozajmica ili transfer bi mu bili treći klub u jednoj sezoni, što nije po pravilima Svetske fudbalske federacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter