1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stub Zvezdine odbrane dobio ponudu iz Poljske!

Objavljeno: 03.01.18 u 10:14

Posle Trabzona, i Legija hoće Damijana Le Taleka, a Francuz bi do sredine januara trebalo da reši svoj status za nastavak sezone.

Bilo  je za očekivati da se, posle odličnih partija u dresu Crvene zvezde, Damijan Le Talek (27) nađe na meti klubova iz Evrope. Posle Trabzona, ponudu je, kako saznaje HotSport, štoper dobio iz Poljske.

Najbolji klub Legija želi defanzivca crveno-belih da dovede u Varšavu i ponudili su mu dobre uslove, koji su veći nego što za eventualni produžetak ugovora može da se ‘otvori’ aktuelni klub.

Izgleda da Francuz još uvek vaga na koji potez da se odluči, ali mu vreme polako curi i neki krajni rok da reši dalji status je 14. januar, kada se ekipa seli na pripreme u Pafos (Kipar).

Zvezda već polako traži naslednika i izbor je pao na Nemanju Milunovića mada sve zavisi od BATE Borisova.

Trener Milojević na raspolaganju još ima: Vujadina Savića, Srđana Babića i Abrahama Frimponga, dok se očekuje da se ekipi tokom pripremnog perioda priključi i mladi Strahinja Eraković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter