0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: I kad ne ide Dončiću, Real dobija – Makabi nadigrao Fenerbahče

Objavljeno: 21.12.17 u 21:59

Real Madrid je porazio Brose sa 81:66, dok je na meču Makabi – Fenerbahče bilo 82:73.

Trej Tompkins je danas nadomestio nešto lošiju partiju Luke Dončića u Nemačkoj.

Veoma furiozan start imao je Real Madrid u ovom meču. Za prvih 10 minuta su ubacili 29 poena i pritom spustili Bamberg na svega 13. Brzo su stigli do dvocifrene razlike koja je rasla u kontinuitetu.

Praktično je i ta prva deonica rešila pitanje celog meča. Brose je zaigrao bolje u nastavku ali je Real uglavnom održavao rezultat na stečenoj zalihi uz igru koš za koš.

Bleda partija Luke Dončića koji je za 25 minuta koliko je bio na parketu imao pogođena samo dva šuta iz igre, od osam pokušaja. On je imao sedam poena, ali je zato bio veoma raspoložen za razigravanje saigrača pa je pribeležio i osam asistencija. Dominantan je bio Trej Tompkins koji je ubacio 20 poena, dok je Kozer imao 13. Na drugoj strani je Danijel Heket bio najbolji sa13 poena, a po 12 ubacili su Lo i Štajger.

Makabi je u Tel Avivu uspeo da porazi Fenerbahče. Već na startu se videlo da će tim Željka Obradovića imati težak posao na gostovanju jer je Makabi imao veoma dobru prednost od starta duela. Međutim u drugom kvartalu se Fenerbahče probudio i zaigrao bolje, što nije slučaj sa drugim poluvremenom u kojem su pružili bledu igru što je omogućilo Makabiju da pobedi.

Ponovo se na delu video sjajan duo bekova Makabija, Pjer Džekson je imao 20 poena, dok ga je sa 19 pratio Noris Kol. Jan Veseli je nastavio sa dobrim igrama pa je danas ubacio 18 poena, Bobi Dikson je imao 12, a Nikolo Meli 11.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter