0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NIJE TAJNA: Cena ‘SMS’-a je ta, u redu čekaju Liverpul, Junajted i Barsa…

Objavljeno: 19.12.17 u 21:35

Sergej Milinković-Savić zaludeo je planetu, a mnogi već sad spekulišu da će upravo Srbin biti ‘bomba’ zimskog prelaznog roka.

Sjajna sezona je za Srbino, a začinjena je u nedelju kada je pred brojnim skautima evropskih giganata spakova dva gola Atalanti. Posle meča je sam rekao da je srećan u Rimu i da želi da ostane u Laciju, ali je pravo pitanje šta želi prvi čovek nebesko-plavih Klaudio Lotito.

Nema sumnje da je prodaja jedna od opcija, jer je cena srpskog ofanzivnog veziste sada skočila na između 120 i 130 miliona evra. Zainteresovanih kupaca ima, najozbiljniji je Mančester junajted, a u redu stoje Liverpul i Barselona. Sergej Milinković-Savić se smatra modernim polušpicom, visokim, jakim, ali tehnički veoma potkovanim.

Nema sumnje da će Srbin biti najtraženiji igrač u januarskom prelaznom roku, sada ostaje da se vidi hoće li Rim napustiti u narednih mesec dana ili ćemo ipak sačekati jun…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter