0
AdmiralBet ABA Liga

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Lepo je videti kakvu podršku imamo u Baru

Objavljeno: 17.12.17 u 23:28

Crvena zvezda je danas savladala Mornar na gostujućem terenu.

Bilo je 82:74 ali nije lako do trijumfa došao tim Dušana Alimpijevića.

Imala je u dobrom delu meča prednost domaća ekipa koja je čak išla i do plus 13, ali je Zvezda uspela da preokrene i na kraju veoma lako obezbedi pobedu u završnici.

– Mornar je bio i više nego nezgodan rival i želim mu da što je lakše moguće ispuni svoje ciljeve ove sezone. Hvala publici koja je došla da podrži Crvenu zvezdu u tolikom broju, lepo je videti kakvu podršku imamo u Baru. Njihova podrška nam je bila veoma važna u momentima kada se lomio meč, rekao je Alimpijević.

Trener Mihailo Pavićević može biti zadovoljan otporom koji je njegov tim pružio i bio bolji rival od Zvezde na momente, ali nije uspeo da se izbori sa evroligašem.

– Dali smo sve od sebe, ali kao što sam rekao i u najavi. Ova utakmica zavisila je od igrača Zvezde a ne od nas. Naš maksimum je bio u prvih 20 minuta. Imali smo pad, ali na taj pad su nas naterali igrači Zvezde. Mislim da je najviše dobila košarka, da ljudi koji su došli da pozdrave i Zvezdu i nas, nisu zažalili. Protivniku još jednom čestitam na svemu što radi ove sezone i želim mu puno sreće u svim takmičenjima, rekao je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter