6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PANTIĆ: Bili smo bolji, ali tako je to u fudbalu…

Objavljeno: 14.12.17 u 11:19

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je njegova ekipa bila bolja u 156. ‘večitom’ derbiju protiv Crvene zvezde.

Vezista crno-belih žali za propuštenim prilikama, posebno onom Ognjena Ožegovića i njegovim snažnim šutem sa distance, nakon kog je Borjan odbio loptu, ali do nje nije stigao Ožegović.

– Bila je korektna igra, fer-plej sa obe strane. Osećao sam da smo bili bolji i i superiornji, ali smo primili taj gol na kraju i nismo uspeli. Tako je to u fudbalu, kada ne iskoristiš šanse primiš gol. Imali smo ih preko Ožegovića i onaj moj šut iz daljine. Da smo tada dali gol, prelomili bismo utakmicu i pobedili – rekao je Pantić novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata posle 22 odigrana kola sa 57 bodova, dok Partizan ima devet manje.

0
0

6 Komentara

  1. UVELIKO JE VREME DA NAPUSTIS KLUPU PARTIZANA, PAKUJ SE, TVOJI REZULTATAI SVEDOCE O TEBI DA NISI PODOBAN ZA KLUPU PARTIZANA, JESEN SI PUSTIO ZVEZDU NA +9, JEDINO NAS VADI DOBRA I JAKA POJACANJA I NEKA SE ZVEZDI DESI DA ISKIKSA 6 UTAKMICA U JS SLEDECE SEZONE, NEKA IM TAKO BUDFE DA IH NIJEDAN SUDIJA NE POTPOMOGNE. Zasto Mazic nije dao drugi zuti karton kad je penal svirn???? Opet Partizan ostecen a> Obice se to vama zvezdasima o glavu a vala neka vam i bude tako,pozdrav. Ocekujte i plus gratis debakl od CSKA, neka vam i to kao nagrada za namestaljke.

    0
    0
    Odgovori
    • A sto nismo kada ste toliko ako mislis da ste bolji,boaci vam se sinoc nije video,sem kod onog duskutabilnog pogodka,i vi hocete milione zs njega,smesni ste ko crtani film.

      0
      0
      Odgovori
  2. Morao sam da se oglasim povodom ove izjave Danila Pantica!!! Da lo smo gledali isti fudbal?Da li si igrao 156.derbi sinoc?ocigledno da nisi!!!video si se samo kod slovodnjaka koji si poslao na sever!!!!to je tvoj ucinak!!! A sve zbog toga sto je Zvezda igrala,dominirala i stvarala sanse…Slobodno mogu da kazem da ste se izvukli debelo i „sacuvali“ -9..pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter