0
Evropske lige

GVARDIOLA O SER ALEKSOVOJ PONUDI: Fergusona je bilo teško razumeti, brzo priča… Ali je platio večeru!

Objavljeno: 10.12.17 u 12:45

Danas je na programu derbi Mančestera. Siti dočekuje Junajted, i u slučaju pobede otići će na velikih 11 bodova prednosti.

Ovaj meč je poslužio kao povod novinarima da sa Gvardiolom porazgovaraju o njegovom angažovanju na klupi gradskog rivala u sezoni kada je ser Aleks Ferguson otišao iz Junajteda.

Sećam se da je napisao nešto slično, ali ne sećam se da je to rekao. Razgovarali smo o životu, fudbalu, Premijer ligi, ali mi nikada nije „ispod stola“ rekao „Znaš, možda Junajted?, ili nešto slično, prokomentarisao je Gvardiola navod iz knjige „Vodeći“, koju je napisao Ferguson, a ukojoj je istakao da je u Njujorku sa Gvardiolom razgovarao o mogućnosti da preuzme Junajted.

Ipak, Španac ističe da ni njegov englesku tada nije bio preterano dobar:

Sećam se da je pričao veoma brzo, bilo je teško razumeti ga. Mada, bilo je lepo jer je odabrao fantastičan restoran, i naravno, platio je ručak, dodao je kroz smeh Gvardiola.

 

Utakmica je na programu danas od 17:30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter