0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA ČAST: Veliki Del Pjero oduševljeno govorio o Milinković-Saviću posle utakmice u Đenovi!

Objavljeno: 04.12.17 u 17:20

Mladi srpski fudbaler je na „Marasiju“, u meču protiv Sampdorije, kreirao veliki preokret Lacija (1:2) u finišu utakmice i još jednon pokazao svetu svoj raskošni talenat.

Ravnodušan na partije Sergeja Milinkovića-Savića nije ostao ni legendarni kapiten Juventusa i nekadašnji reprezentativac Italije, Alesandro Del Pjero, koji je nakon pomenute utakmice „na sva zvona“ nahvalio Srbina.

– Asistencija Kaisedu za drugi gol je čista genijalnost! Namirisao je šta će se desiti i odigrao prelepu loptu. On je fantastičan igrač, kojeg bih svima preporučio – rekao je opčinjeni Dej Pjero.

Ništa menje fascinirani nisu ostali ni novinari renomirane „Gazete“, koji su istakli da je milina gledati popularnog SMS-a.

-Kako je lepo gledati Sergeja kad igra fudbal, a tek kada svojim potezima postaje i odlučujući za ishod utakmice. Ne samo da je postigao izjednačujući gol, već je i maestralnom akcijom otvorio put za pobednički pogodak Kaiseda. Sve vreme utakmice je zadavao glavobolju igračima Sampdorije -. ističe se u komentaru „Gazete“.

Nije tajna da je „Stara torinska dama“ opasno „zagrizla“ da dovede Sergeja u svoje redove, a videćemo hoće li možda popularni Pinturikio uspeti da ga privoli pod njene skute.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter