0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MALI GRADSKI DERBI: Đukić bez garda sa dva napadača ‘kroti zmajeve’ (SASTAVI)

Objavljeno: 29.11.17 u 15:17

Za nešto manje od sat vremena u okviru 19. kola Superlige Srbije na krovu Tržnog centra snage će odmeriti Voždovac i Partizan.

Pred crno-belima je veoma težak raspored u poslednjih 15 dana jesenjeg dela šampionata. Seriju teških mečeva ‘parni valjak’ kreće sa krova Tržnog centra gde će snage odmeriti sa velikim dužnikom Voždovcem. Naime, ‘zmajevi’ su u 4. kolu Superlige Srbije kao gosti u Humskoj sa 3:1 savladali Partizan. Sada je na četi Miroslava Đukića da se osveti gradskom rivalu, a da je to želja govori sastav šampiona Srbije. U njemu su dva napadača, te će ka golu Popovića dejstvovati Tavamba i oporavljeni Ožegović.

Promena je i u odbrani, tečnije poziciji desnog beka gde će umesto Miroslava Vulićevića igrati Nemanja .R. Miletić. U tim se vraća i Marko Jevtović.

Kada je reč o Voždovcu, tu nema mnogo izmena. Najopasniji po gol Stojkovića biće Georgijević, a pretiće još Petrović i Zec. Evo sastava za koje su se odlučili Ilija Stolica i Miroslav Đukić.

VOŽDVOCA: Popović – Putničanin, Mihajlov, Ivković, Filipović – Duronjić, Petrović, Gajić, Zec, Pavlović – Georgijević.
PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Ostojić, Mitrović, N. G. Miletić – Everton, Jevtović, Pantić, Tošić – Tavamba i Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter