1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNO OTPADANJE: Povreda u nacionalnom timu, još jedan reprezentativac ne ide u Aziju

Objavljeno: 07.11.17 u 10:10

Kako je HotSport i najavio, vršilac dužnosti selektora će imati probleme oko sastavljanja timova.

Mladen Krstajić je unapred pozvao nekoliko igrača kao moguće zamene za rovite fudbalere, što se pokazalo kao dobar potez.

Informacija koju je HotSport prosledio svojim čitaocima o tome da će Nikola Maksimović zbog problema sa povredom najverovatnije propustiti odlazak u Aziju se obistinila.

Krstajić neće moći da računa na fudbalera Napolija za duele sa Kinom i Južnom Korejom, Nikola Maksimović neće putovati sa nacionalnim timom kako bi se što pre oporavio od povrede i bio na raspolaganju u klubu, ali i novim reprezentativnim obavezama.

Slične probleme ima Ljubomir Fejsa koji bi takođe mogao da propusti odlazak u Aziju, ali i Luka Milivojević, iz istog razloga.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Ako je Krle covek fudbala zasto ne zove Milunovica iz Bate na mesto stopera?? Video ga je na delu u pripremnim utakmicama sa Muslinom gde je bio najbolji pozadi cak se upisao u strelce,dao sad dva gola za Bate pa sta su merite za reprezentaciju???I da ovi nisu odsutni njemu je mesto u prvih 11.Bolji i od Stefana i Matije,uigrati njega i Maksu ili Jagosa i to je to.Piksi ili Veljko ispravite nepravdu prema ovom coveku….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter