0
Evropske lige

IBRAKADABRA: Vratio sam se u Mančester da dovršim započeto!

Objavljeno: 27.10.17 u 23:01

Zlatan Ibrahimović oporavlja se od teške povrede, a kako kaže jedva čeka da se vrati na teren i završi započeto prošle godine.

– Rekao sam da sam se vratio u Mančester kako bih završio započeto. Prva sezona završena je sa tri trofeja (Liga kup, Komjuniti šild i Liga Evrope), ali nije okončana onako kako sam ja želeo ili bilo ko drugi. Cilj je titula Premijer lige i to moram da ispunim. Sve što sam započeo u prvoj sezoni, završićemo u drugoj – rekao je Ibrahimović za Skaj sport.

Pričao je Šveđanin i o povredi koja je pretila čak i da okonča karijeru sjajnog napadača.

– Kada se to dogodilo, bilo mi je lakše da kažem da ću se vratiti jer je to bio izazov za mene. Nikada ranije u karijeri nisam imao ozbiljniju povredu i za mene je stvarno izazovno da se presispitam gde su moje granice i koliko daleko mogu da doguram. Mnogi su govorili da sam prestar, da je to kraj, čitavog života postoje sumnje u mene. Takve stvari me motivišu, daju mi energiju i cilj – istakao je Ibrahimović.

Ibrakadabra je otkrio da razmišlja o tom do kada će trčati za ‘bubamarom’.

– U poslednje vreme kada razmišljam o tome koliko još mogu da igram, sam oklevam da dam odgovor. Ova povreda mi je nekako olakšala sve. Jer sada imam cilj, a on je da se vratim i igram. Izaćiću na isti način kao što sam ušao, neću hramati. Uradiću to na način na koji želim. Čak i ako budem morao da hodam po vodi, uradiću to – istakao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović bi na teren trebalo da se vrati početkom 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter