0
Fudbal

‘BOMBA’: Karlo Anćeloti preuzima Hrvatsku! (FOTO)

Objavljeno: 19.10.17 u 12:42

Bura oko mesta selektora od danas nije samo u Srbiji, već i u Hrvatskoj, a sve su zakuvali Italijani, iako ‘kockasti’ nisu njihov rival u baražu.

Srbija je na Svetskom prvenstvu, ali to ne znači da ima i selektora za njega. Danas je kao ‘bomba’ odjeknula vest da se Slavoljubu Muslinu drma klupa i da je Dragan Stojković Piksi njegov naslednik. Ipak, još snažnija detonacija stiže iz Hrvatske.

Naime, zbog očajnih rezultata i ispuštenog prvog mesta u grupi smenjen je Ante Čačić, a umesto njega za duel sa Ukarijnom postavljen je Zlatko Dalić. On je svoj deo posla odradio i Hrvatima obezbedio baraž, po svemu sudeći vodiće tim i u dvomeču protiv Grka, ali posle…

‘Gazeta delo Sport’ objavila je danas da HNS pregovara sa legendarnim stručnjakom Karlom Anćelotijem. Italijan je nedavno napustio Bajern i u potrazi je za novim angažmanom. Hrvati dodaju da se pregovara o plati i da je Anćeloti spreman da spusti zahteve. Takođe, piše se i da je želja svih da iskusni stručnjak nastavi dobru saradnju sa Lukom Modrićem kog je vodio u Real Madridu.

Spremite se, polećemo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter