1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ U METAFORAMA: O ‘Zvezdinoj vladi’ i ‘ministrima’…

Objavljeno: 13.10.17 u 13:51

Crvena zvezda sutra od 16 časova dočekuje Mačvu na stadionu ‘Rajko Mitić’ u 13. kolu Superlige Srbije.

Iako je prvi sledeći meč protiv Mačve, najveći broj crveno-belih pristalica mislima je već u duelu protiv Arsenala sledećeg četvrtka u okviru 3. kola Lige Evrope.

– Moramo da budemo realni iako znam da je Arsenal najveći događaj za zvezdašku javnost i ceo region. Ne želim da pričam o toj utakmici jer je tek u četvrtak. Moji igrači su svesni, moraju da budu, da je u ovom trenutku tema samo Mačva i, verujte mi, samo o tome razmišljamo – izjavio je trener Crvene zvezde.

Milojević je upitan o svom učinku posle 100 dana u klubu, kao što to rade premijeri zemalja, i da li može bolje.

– Uvek može i trudim se da svakog dana budem bolji, svi moramo, to je jedini pravi put kod sportista. Neki put uspeva, neki ne. Igrači su ministri u mojoj vladi i oni moraju da budu bolji – rekao je Milojević.

Najavio je da će ponovo dobiti šansu neki mladi igrači.

– Potreban nam je svaki igrač. Probaćemo da dajemo šansu i omladincima. Treba i zaslužuju tako nešto – kazao je Milojević.

Nije otkrivao koji će sastav izvesti, ali je istakao da je zadovoljan odnosom prema igri i sastavom koji raspolaže.

– Veoma mi je bitan odnos prema igri, tu sam zadovoljan. Neko je u formi, neko ne, zato i postoje rotacije. Igramo i prvenstvo koje nam mnogo znači, ništa manje važniji kup i Ligu Evropa. Pravili smo takav sastav da na sve igrače mogu da računam. Uvek se opredelim za najbolji mogući sastav i ne bih rekao da li je kombinovan ili ne. Puno faktora utiče na igru – kazao je Milojević.

– Bio bih najsrećniji kada bismo pobeđivali sve utakmice do kraja. Protiv Napretka smo dali sve od sebe, momci su se borili, imali šanse. Na nekim drugim utakmicama smo imali sreću. To je fudbal, idete dalje i ne razmišljate puno o tome – rekao je trener.

0
0

1 Komentara

  1. Браво за Милојевића.
    Колико човек исправно размишља.
    Једино што је битно, је однос играча према тренингу,утакмици,клубу,навијачима.
    Сваки играч треба да да свој максимум и да буде мирне савести.
    Неко је у форми,неко не.
    Некада вас срећа послужи,некада вам окрене леђа.Све је то само игра

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter