3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DA LI JE OVO KRAJ SAGE: Turci se oglasili povodom Petra Škuletića…

Objavljeno: 30.08.17 u 15:15

Partizan je kao zamenu za UrošaĐurđevića naciljao Petra Škuletića, a bivši reprezentativac Srbije želi da se vrati u Beograd gde je potpuno posle Novog Sada oživeo karijeru.

Petar Škuletić ponovo u Partizanu? Za sada – NE! HotSport je već pisao da je Partizan zainteresovan da vrati sjajnog napadača, ali je  ta misija veoma teška. Naime, popularni Škuntelar je ovog leta potpisao ugovor sa Genčlerom, ali je nezadovoljan u Turskoj.

Ipak, uprava kluba iz Turske ne želi da se odrekne Srbina, te je postao ostao u magli. Kako Informer piše, uprava Genčlera je izričita u tome da on ostane u klubu.

Za promenu mišljenja je malo vremena, tako da bi Partizanu bilo pametno da se prebaci na plan ‘B’.

0
0

3 Komentara

  1. Nadam se da novinari nisu u pravu i da ipak postoji bar neka minimalna sansa njegovog povratka u crno-beli dres jer ne vidim ni jednog drugog spica koji je bolja alternativa od Skuletica. Ovo je samo dokaz koliko ilijev nije dobro radio ovaj prelazan rok mada je imao vremena i vremena da skucka dobar i jak tim za LS. Skuletic je posle lose epizode u Rusiji odmah po zavrsetku sezone mogao da pojaca Partizan i tu da se zavrsi svako pitanje oko spica i zamene za Djurdjevica, Milenkovic je prodat jos u decembru a zamena mu stize u minut do dvanaest, Raca Petrovic je morao da se dovede po svaku cenu jer je taj transfer ipak mogao biti resen odavno,a sve ovo sto se desilo sa Stojkovicem,Tosicem,Mitrovicem i Antonovim je puka slucajnos i za Partizan srecna okolnost.I kao sto rekoh na pocetku da je Partizan sve ovo oko prelaznog roka odradio na vreme sa vise ozbiljnosti i profesionalnosti danas bi smo sigurno gledali Partizan umesto Olimpijakosa u LS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter