1
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDIN NAJVEĆI POSAO: Potvrđena prodaja braće Ilić, ali ostaju na Marakani

Objavljeno: 04.08.17 u 15:50

Crvena zvezda je potvrdila da je u Mančester siti prodala braću Ilić, Luku i Ivana.

Crvena zvezda dobro je otvorila sezonu, na svim frontovima beleži uspehe i navijači su veoma zadovoljni. Deo njih, pak, smatra da nije trebalo da dođe do prodaje braće Ilić, Luke i Ivana u Mančester siti, za šta je danas stigla zvanična potvrda iz kluba.

Iako iz Ljutice Bogdana nisu želeli da potvrde o kojoj se cifri radi, kako je HotSport ranije preneo, u pitanju je cifra od 5.000.000 evra, s tim što će obojica za sada ostati na stadionu ‘Rajko Mitić.

Kako nam je potvrđeno iz vicešampiona Srbije, Luka će ostati još godinu dana, dok će Ivan tu biti još dve sezone, do punoletstva.

U ugovoru stoji obaveza po kojoj Ilići moraju da odigraju određeni broj utakmica u crveno-belom dresu, kako bi kasnije mogli da dobiju radnu dozvolu za nastupe na ‘ostrvu’.

Luka ima dve godine više od brata Ivana, ali se za obojicu smatra da su podjednako veliki potencijali za budućnost.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je laz i namestaljka.. niko se ne bi ljutio ni da kazete pravu istinu, a ne da lazete i prosipate ovakve izmisljotine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter