0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘EVROLIGAŠKA PIJACA’: Ljubimac Grobara ipak ne ide u NBA, Kvinsi Miler promenio klub

Objavljeno: 27.07.17 u 11:00

Timovi Evrolige, ali i ABA lige se uveliko pojačavaju, bivši igrač Partizana ne menja klub, ali Crvene zvezde da. Cedevita se pojačava.

Dileme nema. Željko Obradović uspeo je da sačuva jednog veoma važnog igrača. Jan Veseli ostaće u Fenerbahčeu do sledećeg leta. Čeh je imao nekoliko ponuda da se vrati u NBA ligu, ali je ipak odlučio da ostane na Bosforu.

Nekada ‘mezimac’ Delija Kvinsi Miler nije više član Makabija iz Tel Aviva. Amerikanac je potpisao ugovor sa Brose basketom. On će u Bambergu zameniti svog prezimenjaka Dariusa Milera.

CSKA iz Moskve je sačuvao dva domaća igrača. Nove ugovore su potpisali Dimitri Kulagin i Viktor Hrijapa. Jovel Zusman novi je član Makabija iz Tel Aviva.

Kada je reč o ABA ligi, MZT Skoplje je dovelo Erika Garsiju, dok je Cedevita potpisala ugovor sa Ivanom Ramljakom. Još uvek se čekaju potezi Crvene zvezde i Partizana, mada su crno-beli već doveli dva strana košarkaša.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter