0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UEFA DELEGIRALA: Zvezdi sudi čovek kojeg Kanga veoma dobro poznaje!

Objavljeno: 24.07.17 u 23:57

Duel srpskog i češkog kluba sudiće arbitar iz Rusije.

Crvena zvezda i Sparta Prag u četvrtak od 20.30 igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sudija na tom meču biće Rus Sergej Lapočkin, sin Segeja Konstantinoviča Lapočkina, koji se suđenjem bavio do 2005. godine kada je okačio pištaljku o klin i predao zanat sinu.

Lapočkina smo imali priliku da gledamo prošle nedelje kada je delio pravdu na utakmici Salcburg – Hibernijans u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, kada čak nije pokazao nijedan karton. Takođe, ove sezone je sudio i duel Urala i Rostova kada je pokazao na belu tačku.

Prošlog leta je Lapočkin sudio u Pragu, ali ne Sparti već Slaviji. Tada su domaći i Rio Ave remizirali.

Kako je u svojoj karijeri najviše mečeva Sergej Lapočkin sudio u svom, ruskom, prvenstvu, imao je prilike da se sretne sa Gelorom Kangom. On je u pet navrada delio pravdu na utakmicama u kojima je dres Rostova nosio sadašnji kreativac Zvezde, a čak dvaput ga javno opominjao.

Žute kartone je Kanga dobijao u utakmicama protiv Spartak Moskve, 8. decembra 2013. godine, i protiv Rubina 30. marta 2014. godine.

Društvo će Lapočkinu praviti takođe ruski mahači, Aleksej Lebedev i Andrej Glot, dok je četvrti sudija Aleksej Suhoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter