0
Fudbal

MATIĆEV ULTIMATUM: U Junajted po svaku cenu!

Objavljeno: 16.07.17 u 10:58

Nemanja Matić želi u Mančester Junajted, uprkos tome što Čelsi pokušava da izbegne da pojača velikog rivala.

Mali rat između Čelsija i Mančester Junajteda, koji je započeo iznenadnim prelaskom Romelua Lukakua na Old Traford umesto povratka na Stamford Bridž, nastavlja se i pričom o transferu Nemanje Matića.

Reprezentativac Srbije je već bio viđen u Junajtedu, ali je „krađa“ Lukaka naterala čelnike Čelsija da prekinu pregovore sa Murinjom.

Ipak, kako prenose mediji u Engleskoj, pre svih „The Sun“, Čelsi je Matiću rekao da može da napusti klub, na šta je usledio odgovor – Srbin želi samo u Mančester Junajted!

U prilog njegovom skorom odlasku ide i to što nije među putnicima za turneju po Aziji, kao ni Dijego Kosta, kao i dolazak Tijemuea Bakajoka iz Minaka.

Cena je 45 miliona evra, spremni su da plate i Juventus, uz platu od 140.000 evra nedeljno, i Arsenal, Inter se nećka, ali, ako se naš reprezentativac pita, naredni grad u kom će živeti jeste Mančester. A vreme za selidbu možda bude već ove nedelje…

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter