2
ATP

‘OPSAJD’: Evo šta ‘Nolo’ treba da uradi kako bi ponovo bio svetski broj jedan

Objavljeno: 14.07.17 u 17:00

Nacija je u panici. Novak Đoković, najbolji srpski teniser svih vremena, predao je meč četvrtfinala na Vimbldonu i najavio dužu pauzu.

Đoković je rekao da mora da vodi računa o zdravlju i da je pitanje kada će se ponovo vratiti na teren… I dok Novak razmišlja na kojoj će egzotičnoj destinaciji provesti leto, prosečan Srbin već kuje planove kako da Novaka vrati na prvo mesto ATP liste.

Na vanrednoj sednici ‘Odbora za povratak Novaka Đokovića pravim vrednostima’ usvojene su sledeće odluke:

Đoković treba da smeni glavnog ‘lajf kouča’. Umesto španskog gurua Pepe Imaza, Nolo treba da angažuje proslavljenog guslara Vukojicu Sandića. Najbolji srpski sportista svih vremena treba da prestane da grli drveće i da počne da se bavi pametnim stvarima.

– Novak treba da smeni glavnog kuvara
. Umesto Maje Volk koja mu sprema ćevape od brokolija i pljeskavice od kelerabe, Đoković treba da angažuje ozbiljnog gastronoma koji će mu svakodnevno spremati srpske specijalitete. Dok ponovo ne počne da jede meso i glođe kosti domaćih životinja, povratka na prvo mesto ATP liste nema.

Bezglutensku ishranu ukinuti, i u Nolov jelovnik uvrstiti: pečenje, slaninu sa jajima, sarmu, palačinke, krofne, sir i mladi kajmak.

Umesto soka od avokada i šejka od pirinča, manga i konoplje, Nolo treba da konzumira kozje mleko, surutku i poneko pivo.

Nolo treba da se preseli iz ‘betonskog kaveza’ u Monte Karlu i da se u ‘rodnoj grudi’ spremi za sledeću sezonu. Visinske pripreme treba da odradi na Tari i Zlatiboru, a takođe bi trebao da se obrati doktoru Milisavu Nikoliću koji bi rešio njegove probleme sa bolom u laktu.

Đoković treba da skine talisman od ametista koji simboliše zaštitu i spiritualnost, i da na vrat opet stavi krst sa Hilandara. Treba da prekine sa meditacijom i budističkim mantrama i da se vrati pravim pravoslavnim vrednostima.

Ako najbolji srpski teniser posluša sve ove savete, možda i ima nade da ponovo postane najbolji teniser sveta.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

2 Komentara

  1. Da uvek kad se gubi ,na vaznim turnirima odmah se predaje,neka kaze javno sto je morao da preda prvo mesto Skotskoj NAKAZI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter