5
Košarka

FOTO: STARSPORT

TURSKI MEDIJI: Žoc odvodi najboljeg igrača Partizana?! (FOTO)

Objavljeno: 12.07.17 u 20:30

Nije samo talentovani košarkaš Crvene zvezde želja proslavljenog srpskog stratega.

Kako turski mediji javljaju, Vanja Marinković je želja Željka Obradovića.

Posle osvajanja titule prvaka Evrope, tim iz Istanbula želi da dodatno pojača svoje redove. Što se srpskih košarkaša tiče, na pragu je odlaska Bogdan Bogdanović koji bi već ove nedelje mogao da se nađe na potpisivanju ugovora sa Sakramento Kingsima, ali zato su na radaru Obradovića još dvojica naših košarkaša.

Nije tajna da je jedan Marko Gudurić, koji je na momenat bio izuzetno blizu Istanbula. Sada se u turskoj štampi pojavila vest da Fenerbahče posmatra i Marinkovića koji bi takođe uskoro mogao da zaigra u šampionu Evrolige.

Marinković je na skoro završenom turniru u Turskoj biljirao u dresu mlade reprezentacije Srbije gde je sasvim sigurno skrenuo pažnju na sebe, očekivalo se da će on biti jedan od ključnih igrača u idućoj sezoni Partizana imajući u vidu da još uvek ima ugovor sa crno-belima, te su se navijači nadali da će ostati barem još jednu sezonu u klubu.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Како вас није срамота да пишете тамве ствари за такву легенду, а није да нама није помагао Жоц …

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolji pa da li oni imaju boljeg od Vrabceta….njega povedi u stambol Zoce…..devijantni klub..ic kk
    mala partizanka….

    0
    0
    Odgovori
  3. Po meni ne treba da zuri Muta voli klince uz dobar rad dace mu vaznu ulogu moze ove sezone da bude pravi vodja ekipe,ali kod nas Srba uvek pare zarobice ga klupa i nigde ga nema.Kao Zvezdas realno gledam i kazem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter