0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGAŠKA PIJACA: ‘Žoc’ dobija novog pleja, Olimpijakos samo nišani pojačanja

Objavljeno: 01.07.17 u 10:44

Evroligaška pijaca radi punom parom, a sve je veći broj spekulacija gde će ko nastaviti karijeru, najaktivniji za sada grčki velikani PAO i Olimpijakos.

Ipak, vest dana je ta da bi šampion Evrope Fenerbahče uskoro mogao da dobije veliko pojačanje. Reč je o iskusnom 33-godišnjem plejmejkeru Sinanu Guleru. On bi bio ‘bek-ap’ varijanta za Bobija Diksona, tako bi Željko Obradović na poziciji ‘jedan’ imao par koji igra u reprezentaciiji Turske. Sinan Guler je prošle sezone u Evroligi beležio 10,5 poena i 6,5 asistencija u proseku.

Olimpijakos je doveo novo pojačanje. Ugovor na godinu plus godinu potpisao je Kim Tili. Francuz je prošle sezone nosio dres Baskonije i bio je jedan od zapaženijih u timu iz Španije.

Na kraju PAO je blizu postizanja dogovora sa Zek Avgustinom. Amerikanac je prošle sezone nosio dres Ušaka, a u Turskoj je beležio 13,4 poena i 8,8 skokova. Nema šta, dolaskom Avgustina PAO bi se zacementirao ispod koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter