0
Košarka

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Divac upotrebio magiju i nagovorio Bogdana – pravo u Sakramento! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.17 u 16:50

Bogdan Bogdanović, šampion Evrope sa Fenerbahčeom, doneo je odluku o nastavku svoje, za sada, fenomenalne karijere.

Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Miloš Teodosić i… Bogdan Bogdanović. Biće zanimacije za ljubitelje NBA lige sledeće sezone, pošto je i prvak Evrope sa Fenerbahčeom prelomio i odlučio da se otisne ‘preko bare’.

Teodosić još uvek čeka i ‘lomi’ se oko kluba u kom će nastaviti karijeru, a Bogdanović već zna gde će – u Sakramento Kingse.

Generalni menadžer ‘kraljeva’, Vlade Divac, uspeo je da nagovori srpskog šutera da se oproba u najjačoj ligi sveta, a kako pravo na njega polaže upravo Sakramento, nema nameru da ga prepusti nijednom drugom klubu.

Podsetimo, Srbina je 2014. godine na draftu izabrao Finiks kao 27. pika, ali je u trejdu kasnije pravo na njega preuzeo Sakramento.

Prema najavama iz Sjedinjenih Američkih Država, Bogdanović će potpisati ugovor sa Kingsima već 1. jula, i to na tri godine, baš koliko je proveo i u Istanbulu.

Bogdanović će tako u klubu u kom smo navijali za Divca i Peđu Stojakovića, nastaviti uspešnu eru srpskih igrača. Postaće deseti igrač iz Partizana koji se obreo u NBA – krug počinje upravo Vlade Divac, nastavljaju ga Paspalj, Danilović, Đorđević, Krstić, Rebrača, Varda, Perović i Raduljica, a za sada završava Bogdan Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter