6
Domaći fudbal

MOTORI SE POLAKO PALE: Partizan zabeležio prvu pobedu na pripremama (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.17 u 19:49

U prvoj pripremnoj utakmici od dolaska u Sloveniju Partizan je pobedio austrijskog drugoligaša Kapfenberg sa 2:0 (0:0), a ovo su bili prvi golovi za crno-bele u ovoj sezoni.

Posle poraza od Zete i Mladosti iz Lučana, Partizan je savladao austrijskog drugoligaša Kapfenberg sa 2:0 (0:0). Crno-beli su meč počeli u sastavu Kljajić, Vulićević, Miletić, Ćirković, Ostojić, Kosović, Everton, Mihajlović, Stevanović Alen, Janković i Jovanović, ali se ovaj tim nije baš pokazao. Srpski šampion je imao više od igre, ali nije mogao do gola – poluvreme 0:0.

Drugi deo igre započeli su Stevanović Nemanja, Radin, Munir, Bošnjak, Marković, Marjanović, Ilić, Đuričković, Stevanović Alen, Đilas i Tawamba. Od tog trenutka četa Miroslava Đukića je zaigrala. Već u 47. minutu posle centaršuta Đuričkovića veliku šansu je imao Tavamba, ali je golman rivala bio na mestu. Samo 60 sekundi kasnije je Stevanović izašao sam na golmana, ali je čuvar mreže izašao kao pobednik. U 56. minutu Partizan je poveo, Tavamba je uposlio Đuričkovića, ovaj je šutirao, pogodio stativu, potrčao na odbijenu loptu i smestio je u mrežu.

Samo dva minuta kasnije bilo je 2:0. Marjanović je ubacio loptu na drugu stativu, a Đilas je smestio u mrežu sa nekoliko metara 2:0. Partizan je u 67. minutu postigao još jedan gol. Đuričković je uposlio Tavambu, ovaj je šutirao, golman Petrovičić je odbranio, ona je stigla do Đilasa, on je pogodio mrežu, ali je bio u ofsajdu. Do kraja meča Partizan je stvorio još dve šanse, ali je oba puta golman Kapfenberga bio na mestu.

Partizan sledeći meč igra u četvrtak protiv šampiona Danske Kopenhagena od 18 časova.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter