3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KRAJ: Džikić već potpisao ugovor sa novim klubom?

Objavljeno: 11.06.17 u 14:30

Posle veoma neuspešne sezone u Partizanu će doći do velikog renoviranja, ne samo sastava, već svih mesta u klubu od predsednika, preko trenera do igračkog kadra.

Kako Kurir saznaje prvi ko je digao sidro iz Humske je trener Aleksandar Džikić. Ovaj list navodi da je iskusni stručnjak već završio posao sa Budućnosti i da će od avgusta sedeti na klupi Podgoričana.

Podsetimo, Budućnost je ove sezone odbranila titulu u Crnoj Gori, ali je u ABA ligi ispala baš kao i Partizan u polufinalu. Cilj Podgoričana je da dovedu kao zamenu za Ilijasa Zurosa iskusnog trenera koji će biti konkurentniji Zvezdi u borbi za titulu na Jadranu. Izbor je pao na Aleksandra Džikića, o čemu je HotSport i pisao.

Ipak, to je sve bilo nezvanično, ali Kurir sada saznaje da dogovor skloplje i da Aleksandar Džikić definitivno napušta crno-bele. Sad se čeka reakcija najtrofejnijeg srpskog kluba.

Budućnost će naredne sezone, baš kao i Partizan, igrati na četriri fronta, u ABA ligi, Evrokupu, Kupu i domaćem prvenstvu.

0
0

3 Komentara

  1. Komentar…sta je toliko strasno.dzile je bio tu nema para vukao je toliko he mogli I tacka. IMA partizan svojih ljudi koliko hocete koji jedva cekaju da treniraju klub. samo je bitnije of toga da klub odredi smernice..ili orivatizacija ili da bude nekog stranog kluba mesto gde CE se razigravati njihovi igraci I to u oeridu dok klub ne vrati dugove.nema trece.ja bih voleo da nsprave dil sa raznjatovicem da bude partizan mega ..da milojevic bude trener..da njihovi igraci a I partizanovi imaju orohodnost za svetsku scenu .I to u period of pet god. ja ne vidim drugi opciju semi orivatizacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter