3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Suđenje bilo loše? Ne, ne daj Bože!

Objavljeno: 07.06.17 u 23:54

Partizan je šokantno poražen u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije od FMP Železnika 96:91, a trener crno-belih Aleksandar Džikić bio je nezadovoljan igrom svog tima, ali u suđenjem.

– Promašili smo previše bacanja i nismo dobro radili u fazi skoka. Bez toga nismo mogli da trčimo, a to je značajan deo igre protiv FMP-a – počeo je priču strateg crno-belih, pa se okrenuo suđenju:

– Neke stvari koje su se dešavale na terenu zaista mi nisu jasne. Ne znam šta je cilj. U pojedinim momentima je bilo apsurdno. Moramo da rešimo neke stvari na terenu, pa će valjda i ove druge stvari biti u redu.

Na pitanje da li misli na suđenje, Aleksandar Džikić je odgovorio:

– Neee, ne daj Bože!

Potom se ponovo osvrnuo na igru i na ono što njegov tim mora da popravi pred revanš u Železniku.

– Posle utakmice sa FMP-om u Železniku delovali smo dobro, ali mi se danas nije dopalo kako smo izgledali. Koš faul, koš faul, koš faul, skok u napadu… Ako hoćeš da se boriš za titulu, moraš jače! Moramo sada da pobedimo dva puta uzastopno, ne očekujem da bude lako, ali šta je tu je, ne može da se promeni. Spremamo glave i igramo do kraja – rekao je Džikić.

Posle meča novinarima se obratio i Novica Veličković.

– Izgubili smo prvu utakmicu, nešto sasvim drugačije nego što smo igrali u ligaškom delu. Saterani smo uza zid i moramo da odreagujemo u Železniku, da igramo jače, da trčimo više, oni su željni borbe i mi moramo da odgovorimo na isti način. Nije mi bitno da li sam najborbeniji. Borbenost mi je donela sve u košarci, ali svi momci se bore i svima je kao i meni stalo da dobiju utakmicu.

0
0

3 Komentara

  1. Ma jok, odkud lose? Navikli smo celo prvenstvo da sudije vade placizan u 4/4… E, pa ovog puta nije uspelo…Ono sto se desavalo na ovoj utakmici prevazilazi sve granice dobrog ukusa…Pa ipak, TRT…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter