0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED FMP: Važno je da smo kompletni i zdravi

Objavljeno: 06.06.17 u 13:31

Košarkaši Partizana u sredu počinju borbu za finale domaće Superlige. Protivnik je ekipa FMP Železnika, a susret će biti odigran u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Pobednik će biti ekipa koja prva stigne do dva trijumfa, a dobra vest za crno-bele jeste to što će ovaj susret odigrati u punom sastavu.

U tim se vraća Uroš Luković, u konkurenciji je i Novica Veličković

– Dobro poznajemo našeg protivnika u polufinalu. Znamo da je to tim koji ima dosta kvaliteta i potencijala. Vrlo je važno što u ovu seriju ulazimo zdravi i kompletni. Svesni smo da moramo kroz završnicu sezone da prođemo korak po korak, fokusirani uvek na sledeću utakmicu, rekao je Aleksandar Džikić, trener košarkaša iz Humske.

Težine sutrašnjeg duela svestan je i Mihajlo Andrić:

Kreće plej-of serija i odavde nema nazad. Svaki minut je važan, svaka lopta je ključna. U narednim danima moramo biti maksimalno koncentrisani. Radili smo dobro tokom čitave sezone i sad hoćemo da je završimo na najbolji način.

Ulaznice za polufinalni meč protiv FMP-a, mogu se kupiti na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“ tri sata pre početka utakmice (18:00) po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. 

Takođe, Partizan je pozvao navijače da dođu u što većem broju, i fer i sportski pruže podršku košarkašima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter