0
Fudbal

FOTO: STREAMABLE PRINTSCREEN

PRELEPE SCENE NA ‘OLD TRAFORDU’: Vidić opet obukao dres Mančestera i golom digao na noge ceo stadion (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.17 u 17:08

Na stadionu ‘đavola’ se danas igra revijalna utakmica u čast Majkla Karika koji odlazi u penziju.

Veliki broj fudbalskih legendi se okupilo u Mančesteru kako bi ispratilo vezistu iz fudbala.

U utakmici snage odmeravaju legende Mančester Junajteda sa ‘Ol Star’ timom koji je delegirao Karik lično. Junajted predvodi Ser Aleks Ferguson, a protivnički tim Hari Rednap.

Pored Vidića, u startnoj postavi ‘đavola’ su se još našli Ferdinand, Evra, Gigs, Runi, Skols, Van der Sar, Braun, Evra, Park, Flečer kao i sam Karik koji je nosio kapitensku traku, dok su za ‘Ol Star’ od prvog minuta igrali Given, Karager, Teri, Abidal, Sedorf, Mendijeta, Sena, Daf, Oven i Kin.

U 23. minutu je Gazika Mendijeta postigao vodeći tim za, može se slobodno reći, goste, a onda je posle pet minuta Vidić učinio nešto što je bilo njegov zaštitni znak tokom čitave karijere. Odličan tajming, još bolji skok i pogodak glavom.

Šej Given nije imao mnogo velike šanse nakon sjajne reakcije Vidića na centaršut, a onda su usledile ovacije i gromoglasan aplauz sa tribina stadiona na kojem je Srbin postigao mnoštvo sličnih golova.


Nemanja Vidić Goal HD- Manchester Utd 2008 1-1… by LiveFootball28

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter