1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KINZI SE SETIO GROBARA: Amerikanac preko Tvitera raspalio maštu crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 04.06.17 u 14:33

Ali to je u ovom momentu teško izvodljivo.
Igrač Hapoela iz Jerusalima se na Tviteru prisetio atmosfere koju prave navijači crno-belih.

Pristalice Partizana su podeljene, jedan deo navijača poštuje sve ono što je Tarens Kinzi uradio za tim iz Humske, dok mu drugi zameraju kasniji odlazak u Crvenu zvezdu.

Planetarno poznati novinar Dejvid Pik je ‘tvitovao’ o tome kako će Fenerbahče zbog bakljade u finalu Evrolige morati da plati 11.000 evra, na šta se Tvitom nadovezao Kinzi koji dobro zna kakvu atmosferu umeju da naprave srpski navijači.

– Ovo ne bi trebalo da bude kazna… da li ste bili na Partizanovim utakmicama u Evroligi? Tamo je svaki put 4. jul. Pustite ih neka slave, napisao je Kinzi.

Amerikanac je sa ovim datumom aludirao na Dan nezavisnosti njegove zemlje koji je uvek propraćen pirotehnikom i vatrometima.

Svedoci smo da je u poslednje vreme sve vreći broj i stranaca koji se vraćaju u jadransku košarku, tako da ne bi bilo čudno da se to desi po drugi put u karijeri Kinzija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter