0
Evropske lige

BEZ NOVOG UGOVORA: Ako nemaš šta da im daš nisi im potreban (FOTO)

Objavljeno: 03.06.17 u 22:17

Engleski mediji naveli su da Mančester Junajted neće ponuditi produžetak ugovora Zlatanu Ibrahimoviću pošto mu aktuelni ističe na leto.

Kao osnovni razlog ovakve odluke navodi se povreda kolena 36-godišnjeg Šveđanina, zbog čega se njegov povratak na teren očekuje tek oko Nove godine, a Mančester Junajtedu se ne isplati da mu da novi ugovor ako na njega neće moći da računa skoro pola sezone.

Ta činjenica vodi do toga da će Žoze Murinjo gotovo sigurno dovesti novog napadača, a red kandidata je dugačak. Gotovo svaki napadač vrhunske klase dovodi se u vezu sa Junajtedom- od Antoana Grizmana koji je prema poslednjim informacijam nemoguća misija, preko Romelua Lukakua, pa sve do Aleksandra Lakazeta kome je propao transfer u Atletiko zbog zabrane dovođenja igrača madridskog kluba.

Postavlja se pitanje gde će Ibrahimović nastaviti fudbalsku karijeru, a kao najrealnija solucija navodi se odlazak u MLS.

Ibrahimović je, inače, najplaćeniji igrač Junajteda sa zaradom od 19 miliona funti po sezoni. Na Old Traford je stigao prošlog leta kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena i na 46 utakmica postigao je 28 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter