1
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Evo šta Boban Bajković kaže o povratku u Zvezdu!

Objavljeno: 25.05.17 u 20:16

U Azerbejdžanu je završeno sa fudbalom za ovu sezonu, a Nefči ju je okončao kao sedmi na tabeli.

Boban Bajković još šest meseci ima ugovor sa tim klubom, ali se ne nazire produženje istog.

Nekadašnji golman Crvene zvezde i jedan od najomiljenijih koji je ikada nosio dres tima iz Ljutice Bogdana među navijačima je stigao na naše prostore, a sa njim i priča da bi uskoro mogao ponovo da obuče dres kluba koji ga je poslao u inostranstvo.

– Moj odgovor je da je Crvena zvezda moja kuća! To će tako uvek biti, vratio bih se u bilo kojem smislu i trenutku. Da se razumemo, ja mislim da u Zvezdi brane tri sjajna golmana i čoveka. Mladi Manojlović koji je budućnost kluba, tu su Kahriman i Supić, takođe sjajni čuvari mreže. Moje mišljenje je da ja trenutno nisam potreban, rekao je za HotSport Bajković.

Iskoristili smo priliku da sa popularnim Bajkom porazgovaramo i o finalu Kupa Srbije koje očekuje Crvenu zvezdu u subotu na stadionu u Humskoj.

– Što se Kupa tiče, igračima Zvezde želim svu sreću i navijaću svim srcem za njih. Moje mišljenje je da ćemo pobediti i osvojiti Kup Srbije, zaključio je golman.

Posle mnogobrojnih pozajmica se tek u Zvezdi Roberta Prosinečkog ovaj čuvar mreže izborio za stajanje na golu svog kluba, krajem letnjeg prelaznog roka 2014. godine je prešao u Lirs, a potom u Nefči sa kojim još uvek ima ugovor. Ove sezone je 13 puta branio za tim iz Bakua.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter